Ακολουθήστε μας στo Facebook

Μάθετε τα νέα μας

Δείτε τις υπηρεσίες μας

Ποιότητα και πολυετή εμπειρία

Καλέστε μας στο: 2816007677

Στρυμώνος 3, Ηράκλειο

Υπηρεσίες

gallery-4

Εγκατάσταση κλιματισμού

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη η εγκατάσταση του κλιματισμού γίνεται με τις προδιαγραφές του κάθε χώρου βάση της μελέτης του μηχανολόγου μας, βρίσκουμε την λύση για πλήρη κάλυψη του χώρου σας.

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση Συστημάτων

Η συντήρηση θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο για σωστή λειτουργία και για την υγεία των ατόμων που δουλεύουν ή μένουν στον χώρο.

Διαβάστε Περισσότερα
buildings

Μελέτη Χώρου

Η μελέτη χώρου γίνεται από τον έμπειρο μηχανολόγο μας όπου έρχεται στον χώρο σας και προχωράει στην μελέτη του χώρου. Προτείνει λύσεις με βάση την μελέτη και βρίσκει την ιδανική λύση που ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο σας.

Διαβάστε περισσότερα
residental

Συστήματα θέρμανσης

Με βάση τις ανάγκες του πελάτη μπορούμε να προτείνουμε λύσεις όπως για παράδειγμα αντλία θερμότητας, λέβητας υγραερίου και πολλά άλλα.

Διαβάστε Περισσότερα
Window Units

Συστήματα εξαερισμού

Με βάση τις ανάγκες του χώρου, είτε είναι οικιακός είτε επαγγελματικός, προτείνουμε λύσεις για πλήρη εξαερισμό του απαιτούμενου χώρου.

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή Συστημάτων

Ένα σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών μας. Με την υπηρεσία αυτή δίνεται η καλύτερη λύση τεχνικά και είμαστε σε θέση να επιδιορθώσουμε ένα σύστημα φροντίζοντας για την καλύτερη απόδοσή του με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Διαβάστε Περισσότερα